Leveransvillkor

När du handlar hos oss ingår alltid moms och fri frakt i det angivna priset. Vi levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige, i samarbete med DBS Schenker. Notera att vi, förutom till Gotland, inte kan leverera till adresser som kräver båttransport inom Sverige.

leveranstid

Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar men avvikelser kan förekomma. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden och håller dig underrättad om det blir förseningar för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Hämta själv i butik

Du kan också välja Hämta själv som leveranssätt i kassan. Då hämtar du själv dina produkter i vår butik på Vikingagatn 8 i Stockholm när det passar dig. När du väljer Hämta själv i butik betalar du dina produkter med önskat betalningssätt i webbshopens kassa. Observera att vi skickar ett e-postmeddelande samt ett SMS till dig så fort produkterna är redo att hämtas, så att du inte åker ut i onödan. Öppettider i vår butik/showroom hittar du på hemsidan eller så ringer du oss innan.

En karta som hjälper dig att hitta vår butik finns under rubriken Butiker.

Expressleverans

Leveranssättet Expressleverans kan erbjudas till kunder i stora delar av landet men inte till adresser som kräver båttransport

Stor-Stockholm
Med leveranssättet Expressleverans får du som bor i Stor-Stockholm hemleverans samma kväll om du beställer innan kl. 14.00. Leverans sker endast på helgfria vardagar mellan kl. 17.00 och 21.00.

Övriga Sverige
Om du bor i övriga Sverige får du hemleverans dagen efter (under kvällstid) om du beställer innan kl. 14.00. Leverans sker endast på helgfria vardagar mellan kl. 17.00 och 21.00. Beställer du på en helgdag sker leverans under andra arbetsdagen efter din beställning.

Du som kund aviseras ca 30 minuter innan leverans. Samtliga produkter i en order måste finnas i lager för att leveranssättet Expressleverans skall vara möjligt. Kostnaden för Expressleverans är 395 kr per order.