Fri retur och garanti 

Du har 14 dagars fri returrätt utan speciall anledning. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 10 dagar. Ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage och lappar som sitter på plagget. Företag har inte rätt att returnera en produkt om produktförpackningen har öppnats. Läs mer här:  Konsumentverket om ångerrätt

byta vara

Om du vill byta storlek så anger du det i paketet som du returnerar till oss genom att använda medsänd retursedel. 

Garanti och reklamationsrätt

När det gäller garanti och reklamationer tillämpar vi Konsumentköplagen och alla garantier gäller i Sverige. Om det uppstår ett problem med varan är du välkommen att kontakta oss så att vi kan rätta till felet.

Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte vid fel som uppstår om du t ex inte följer skötselanvisningar eller varit oförsiktig med varan.

Läs mer här:  Konsumentverket om reklamationer

Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten.

Observera att det för företag gäller andra regler för garanti- och reklamationsrätt.

Kontakta oss gärna för mer information.